Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суд взяв Гладковського під арешт із правом на заставу

Вищий антикорупційний суд України оголосив про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із заставою у розмірі понад 10 млн грн першому заступнику секретаря РНБО Олегу Гладковському.

"Обрати підозрюваному Гладковському Олегу Володимировичу запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб до 15 грудня 2019 року. Визначити підозрюваному заставу у розмірі 5530 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що становить 10 623 130 грн", - про це заявив суддя Вищого антикорупційного суду України Тимур Хамзін, передає кореспондент УНН.

Нагадаємо, 17 жовтня НАБУ повідомило про затримання колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського за підозрою у зловживанні службовим становищем.

18 жовтня детективами НАБУ повідомлено йому про підозру у вчинені злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364 (зловживання службовим становищем) та ст. 366-1 (декларування недостовірної інформації) Кримінального кодексу України. Арокурори клопочуть про обрання Гладковському запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у 100 млн грн.

ВАКС почав обрання запобіжного заходу Гладковському ще 18 жовтня, утім у ніч на суботу оголосив перерву до 12 години 19 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ