Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суд залишив Тандира під вартою до 25 грудня

У Київському апеляційному суді сьогодні, 8 листопада відбулося засідання у справі Олексія Тандира. Його обвинувачують у вчиненні смертельної ДТП у стані алкогольного сп'яніння 26 травня, внаслідок чого загинув нацгвардієць Вадим Бондаренко.

Суд залишив запобіжний захід без змін, тобто Тандир залишатиметься під вартою до 25 грудня, повідомляє Суспільне. 

У залі суду були присутні всі сторони, втім сам Олексій Тандир брав участь у засіданні через відеозв'язок. Суд, вислухавши доводи всіх сторін, залишив запобіжний захід без змін. Наступне засідання відбудеться 20 листопада — слухатимуть далі справу по суті.

2 жовтня у Святошинському райсуді за планом мало відбутися перше засідання по суті у справі Тандира. Утім сторона захисту наполягла, аби справу вів інший суддя.

17 жовтня Святошинський районний суд Києва відхилив клопотання сторони захисту про відвід судді Івана Бандури, який мав би розглядати по суті справу Олексія Тандира. За словами адвоката Тандира Олега Юрченка, який і подав клопотання про відвід, тепер суддя Бандура є упередженим. Свою думку він аргументував тим, що прокурор ще 5 вересня перед початком розгляду справи по суті надав суду матеріали справи, які головуючий суддя не мав права бачити на стадії підготовчого засідання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ