Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Світовий розпродаж 11.11 з AliExpress та Укрпоштою

AliExpress має намір побити минулорічний рекорд кількості покупців влаштовуючи 48-годинний AliExpress 11.11 Global Shopping Festival.

Після багатьох років успіху AliExpress 11.11 Global Shopping Festival продовжить стрімке зростання, зробивши покупки веселим і унікальним досвідом з новими технологіями та величезними вибором.

Для України AliExpress спільно з Укрпоштою підготували низку спеціальних пропозицій, доставка яких буде безкоштовно, та проводять акцію-розіграш портативних колонок за скріни покупок зі знижками. Процес доставки замовлень відпрацьований за допомогою тривалих стрес-тестів та відбуватиметься трьома каналами: ePacket, China Post, AliExpress Saver – продукт з частковим відстеженням, розроблений Укрпоштою спеціально для AliExpress у співпраці з логістичною платформою групи Alibaba, Cainiao.

Цього року світовий розпродаж триватиме 2 дні, що дозволить покупцям з усіх куточків світу отримати досвід участі у глобальному торговому фестивалі: враховуючи відмінності у часових поясах AliExpress Global Shopping Festival розпочнеться 10 листопада о 15:00 за українським часом та продовжиться до 14:59 12 листопада.

Минулого року маркетплейс AliBaba Group досяг відмітки у 100 мільйонів користувачів. У AliExpress Global Shopping Festival взяли участь покупці з 231 країн та регіонів. За першу хвилину 11.11 у 2017 році замовлення здійснили 31 199 покупців з 114 країн та регіонів. Всього за день розпродажу 11.11 AliExpress обробив 812 мілйьонів замовлень. У листопаді 2017 українці замовили з Китаю більше 2 мільйонів товарів – цьогоріч AliExpress обіцяє побити рекорд, а Укрпошта готова до видачі китайських посилок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ