Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Свобода» категорично проти надпремій для мера Винник коштом громади

Під час розгляду бюджету міста Винники депутати від фракції Всеукраїнського об'єднання «Свобода» висловили категоричну незгоду наданню «за важку працю та інтенсивність роботи» дворазової річної матеріальної допомоги на оздоровлення міському голові м. Винник Сергію Уварову. Про це 9 січня 2013 року повідомив голова фракції Всеукраїнського об'єднання «Свобода» у Винниківській міській раді Тарас Шустаківський. Повідомила прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

Як повідомив свободівець, незважаючи на фінансові труднощі «за важку працю та інтенсивність» в міському бюджеті у проекті бюджету міста на 2013 рік виконком передбачив міському голові Винник дворазову річну матеріальну допомогуна оздоровлення.

«Бюджет міста Винник на 2013 рік, як і бюджет області, є вкрай важким, адже він виглядає не як повноцінний фінансовий документ органу місцевого самоврядування, а як відомість про виплати заробітної платні. В умовах складної соціально-економічної ситуації недофінансування з державного бюджету зарплатні медиків та освітян м. Винники, відсутність коштів на необхідних для проведення нагальних ремонтних будівельних робіт в місті ініціатива щодо надання дворазової річної матеріальної премії «за важку працю та інтенсивність» міському голові Сергію Уварову, який вважається найбагатшою людиною в місті, є проявом відвертого цинізму. Тому під час розгляду бюджету депутати від фракції Всеукраїнського об'єднання «Свобода» висловили категоричну незгоду з надання цієї матеріальної допомоги Сергію Уварову та запропонували для економії коштів скоротити премії працівникам виконавчих органів Винниківської міської ради з 50 до 40%. Також вважаємо за доцільне перевести 7 журналістів та головного редактора газети «Винниківський вісник», яку видають один раз в місяць, на півставки, чим зекономити 120 тисяч гривень в рік. Натомість, враховуючи нагальну проблему з відсутністю в місті дошкільних навчальних закладах, пропонуємо перенаправити зекономлені кошти на ремонт дитячого садочку», – зазначив Тарас Шустаківський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ