Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Свобода” засудила поведінку інтелігенції, що зустрічалась з Януковичем

ВО „Свобода” засудило поведінку інтелігенції, яка зустрічалася з Януковичем, коли той перебував у Львові. Про це йдеться в заяві фракції ВО „Свобода” у Львівській міськраді, яку озвучили на сьогоднішній сесії ЛМР.
 „Візит Януковича до Львова – духовної столиці України – під час зустрічі з так званою інтелігенцією показав справжнє лице цієї інтелектуальної еліти. Її ретельно підібрані вірнопіддані, ущербні духом та інтелектом представники, як заведені механічні ляльки, оплесками і квітами вітали фальсифікаторів виборів 2004 року, людину з кримінальним минулим, загальмованим інтелектом і винятково вираженим хамством. Вважаємо, що така відворотна, мерзенна та ница поведінка кидає тінь на справжню інтелектуальну еліту Львова, що завжди вірна високим ідеалам людської і національної гідності. ВО „Свобода” закликає всі прогресивні сили радикально відмежуватися від морально вироджених відсортованих „інтелектуалів”…”, – йдеться в заяві ВО „Свобода”.
Нагадаємо, 30 січня під час одноденного робочого візиту до Львова прем’єр-міністр України Віктор Янукович зустрівся з творчою елітою нашої області. На зустрічі обговорювали проблемні питання Львівщини в галузі культури.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ