Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Свято у центрі Львова: «Дитяча Планета» відкриється виступом DZIDZIO

Популярний DZIDZIO, улюбленець дітей та дорослих, виступить під час відкриття одинадцятого в Україні парку святкування днів народження «Дитяча Планета», що відкривається у Львові 11 листопада.

Урочисте відкриття та святкова програма розпочнуться вже о 14:00. На території нового парку на вас чекає: батутна арена, поролонова яма, дитячий скеледром, повітряні гармати, тарзанка, лабіринти, ролердром та багато іншого. А перші 100 відвідувачів отримають солодки приз.

Концерт DZIDZIO розпочнеться о 18:00. Квитки для дорослих та дітей можна придбати у діючому парку Дитяча Планета за адресою вул. Стрийська, 202, або ж онлайн на https://www.concert.ua/eventpage/dzidzio.

12 та 13 листопада з нагоди відкриття у «Дитячій Планеті» організатори підготували безліч подарунків, розваг: спеціальне шоу від наших аніматорів, майстер-класи, конкурси, зоряна концертна програма, танці, мильні бульбашки, міми, караоке, торт і безліч солодких подарунків!

Відкриття «Дитячої планети» у центрі Львова - 11 листопада з 14.00 за адресою вул. Газова, 30а.

Вартість квитків на 11 листопада: на концерт DZIDZIO - 150 грн до 2 листопада та 200 грн - починаючи з 3 листопада для дітей та дорослих. 12 та 13 листопада - 150 грн для дітей. Вхід для дорослих з дітьми до 1,6 року - вільний! Першим 100 відвідувачам солодкий подарунок! 

Деталі на лінії допомоги 0800 30 33 30. Усі дзвінки безкоштовні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ