Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Синютка просить відсторонити працівників митного поста "Рава-Руська"

Голова Львівської ОДА Олег Синютка звернувся до керівництва Державної фіскальної служби з вимогою негайно відсторонити від роботи працівників митного поста "Рава-Руська" та провести внутрішнє розслідування. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

Причиною такого звернення стало блокування протестувальниками дороги до митного поста  "Рава-Руська" вечері 30 січня.

"Вчора на митному переході "Рава-Руська" відбулось ганебне порушення закону! Переконаний, що це спровоковано працівниками митниці та відбувалося за координації їх представників як спроба маніпуляції громадською думкою", - заявив Синютка. 

голова Львівської ОДА наголосив, що "ці всі "атракції" розпочались одразу після початку проведення антикорупційної операції працівниками СБУ".

"Тільки системна боротьба з хабарниками та корупціонерами на кордонах дасть змогу українцям отримувати достойну заробітну плату в Україні, а національним товаровиробникам впевнено нарощувати обсяг виробництва", - додав він.

 Нагадаємо, вчора, 30 січня, близько 19:00 люди заблокували дорогу до ПП “Рава-Руська”. Активісти постійно переходили дорогу на переході перед пунктом пропуску.  Протестувальники заявили, що їх не влаштовує робота митниці, відтак вони змушені довго стояти в чергах. 

Близько 23.30 перекриття завершилось, люди розійшлись. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ