Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Синютка, Умрихін, волонтери та продані авто – зустріч сьогодні

Голова Львівської ОДА Олег Синютка сьогодні, 13 квітня, матиме зустріч з активістами громадських організацій, що підписались під зверненням БФ "Допомога і турбота" щодо ганебного факту продажу волонтерського автомобіля, до якого причетний Андрій Умрихін, керівник департаменту цивільного захисту Львівської ОДА. Про це Гал-інфо повідомили у Львівській ОДА.

Зустріч відбудеться о 18.00, кімната 257, Львівська ОДА.

"Голова ОДА планує зустрітись з активістами та представниками благодійного фонду "Допомога і турбота", аби особисто почути їх позицію щодо Андрія Умрихіна та фактів, котрі їм відомі про ймовірний продаж волонтерського автомобіля", - зазначила напередодні прес-секретар Львівської ОДА  Андріана Гринишин.

Нагадаємо, 1 квітня волонтери та громадські організації Львівщини звернулись до голови Львівської ОДА Олега Синютки щодо ганебного факту торгівлі волонтерськими автомобілями, до чого причетний директор департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Андрій Умрихін. Звернення, яке ініціював БФ "Допомога і турбота", підтримали найвпливовіші волонтерські організації Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ