Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Табачник нагородив переможця конкурсу «Я пишаюся тим, що я українець»

Міністр освіти Дмитро Табачник вручив переможниці всеукраїнського творчого конкурсу "Я пишаюся тим, що я українець" Вероніці Пустоваловій iPad.

21-річна студентка факультету іноземної філології Харківського гуманітарно-педагогічного інституту посіла перше місце в конкурсі з новелою з семи розділів, пише Сегодня.

"Міністр (освіти Табачник) вручив мені диплом за перше місце та приз - новенький планшетний комп'ютер iPad", - розповіла переможниця конкурсу.

"Я вперше отримую за перемогу на конкурсі такий дорогий подарунок. Я з ним поки що не розібралася, але обов'язково зроблю це", - додала вона.
 
Пустовалова зазначила, що написала новелу в 7 частинах за кілька днів.

Кожна з новел оформлена у вигляді художньої замальовки.

"Я дуже люблю фотографію, тому й вирішила написати про ті "кадри" з мого життя, які вплинули на мій світогляд. Спочатку я словесно описувала картинку, а потім розповідала пов'язану з нею історію. Наприклад, я писала про мого дідуся, який загинув на війні, про своє селище, про перший дзвінок", - розповіла студентка.

Вона зізналася, що до того, як сіла за перо, про поняття патріотизму особливо не замислювалася.

"Вже в процесі написання роботи я переосмислила для себе поняття патріотизму. Я зрозуміла, що це не просто розмови на цю тему і порожня демагогія, це те життя, яке ми самі для себе створюємо, наші справи і вчинки", - сказала дівчина.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ