Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Табори "Молода гвардія" та "Артек" запрошують дітей зі Львівщини

Міністерство соціальної політики у зв’язку з послабленням карантинних обмежень відновлює заїзди в УДЦ ʺМолода гвардіяʺ (м. Одеса) та МДЦ ʺАртекʺ (м. Київ, Пуща-Водиця).
Фото ілюстративне

За рахунок коштів державного бюджету до дитячих центрів направляються діти віком від 7 до 18 років. Путівки закуповує  Міністерство соціальної політики України. Термін перебування дитини в закладі становить 21 день.

У департаменті соціального захисту населення відбулась Zoom-нарада з територіальними громадами щодо організації, підбору та направлення дітей з Львівщини  на ІІІ зміну в ʺМолоду гвардіюʺ та ʺАртекʺ. Зокрема, директор департаменту Віктор Степанюк наголосив, що департаментом приділяється особлива увага дітям, які потребують соціальної підтримки. І дуже важливо, щоб кожна громада відповідально підійшла до підбору дітей, які мають право на оздоровлення та відпочинок у вищезазначених дитячих центрах.

Відтак, 7 травня розпочнеться ІІІ зміна в ʺМолодій гвардіїʺ, куди з Львівської області планується направити 99 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Тема зміни - ʺЖиття у стилі екоʺ.

 8 травня - початок  ІІІ зміни в ʺАртекуʺ, де зможуть відпочити 86 школярів. Тема зміни - ʺАртек - місто рівних можливостейʺ.

У центрах на дітей чекають доброзичливі педагоги-організатори, змістовне дозвілля, різноманітні екскурсії.

Нагадаємо, у 2021 році на першу зимову зміну в ʺАртекʺ та ʺМолоду гвардіюʺ було скеровано 51 дитину з Львівської області.                 

Для роз’яснень щодо порядку направлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, до дитячих центрів ʺАртекʺ та ʺМолода гвардіяʺ необхідно звертатися  до департаменту соціального захисту населення за тел. (032)255-47-96.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ