Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Така спека стояла у Львові у 1963-му, 1994-му та 2010 році

вичність теперішньої погоди для Львівщини полягає в тому, що протягом тривалого часу нема жодних опадів. Про це у коментарі «Гал-Інфо» повідомили спеціалісти Львівського регіонального центру з гідрометеорології.
Фото з lviv.depo.ua

У Львівському регіональному центрі з гідрометеорології зазначили, що така як сьогодні  погода з погляду температур не є аномальною для області – зазвичай градусник у цю пору показує 35-36˚С. І лише у вівторок, 11 серпня, тільки на одній станції області спостерігався показник в 39˚С.

«Такі температурні показники спостерігалися на території Львівської області в 2010 році, проте різниця була у кількості опадів. В 2010 році їх було значно більше і спека не тривала безперервно протягом тижнів», - повідомили в Центрі з гідрометеорології.

Також, за їхніми словами, такі температури були зафіксовані в 1963-му та 1994 роках.

Чого чекати мешканцям Львівщини цього тижня, то в Центрі з гідрометеорології повідомили, що із 17 серпня очікується фронт з півночі, короткочасні грозові дощі, зливи та можливі грози. З 18 серпня на територію області впливати циклон з півдня – місцями сильні грози, поривистий вітер.

Також відчуватиметься поступове зниження температури повітря – до 18-23˚С.

Третьої декади серпня температурний стовпчик не перевищить показника в 28˚С, загалом спостерігатиметься температура – 20-25˚С.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ