Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Тарас Тополя показав, як президентська бригада "Буревій" готується нищити ворога

Лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя поспілкувався з 1-ю президентською бригадою оперативного призначення «Буревій».

Відео з'явилось на офіційному каналі «Гвардії наступу».  

Військовослужбовці 1-ї президентської бригади оперативного призначення «Буревій» зазначають, що для того, аби нищити ворога швидко і якісно, потрібна підготовка, зокрема й фізична.

"Військовослужбовці бригади будуть працювати в екстремальних умовах, під великими навантаженнями та в постійній готовності вести бій. Вправи з вагою власного тіла, зі стрілецькою зброєю та спорядженням, подолання смуги перешкод – усе це спрямоване на розвиток витривалості та сили гвардійців", – йдеться у повідомленні.

Тарас Тополя також показав внутрішню кухню бригади, її озброєння, побут, навчання військовослужбовців й проведення дозвілля. 

До слова, міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко повідомив, що практично всі підрозділи «Гвардії наступу» вже сформовані. 

«28 тисяч заявок від добровольців ми вже прийняли. Звичайно, не всі потрапляють в ці підрозділи, тому що достатньо жорсткий відбір. Навчання практично всіх підрозділів ми вже розпочали на полігонах нашої країни й там не всі витримують», – наголосив Ігор Клименко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ