Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Тарас Тополя у Львові відвідав будівництво соціального житла для ВПО

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
1/5
Соліст українського гурту «Антитіла», речник Молодіжної Ради при Президентові України та амбасадор Львова як Молодіжної столиці Європи 2025 Тарас Тополя відвідав будівництво 8 будинків соціального житла для внутрішньо переміщених осіб, які зараз зводять на вул. Миколайчука у Львові. Один з будинків буде молодіжним. Про це повідомляє ЛМР.

Тарас Тополя спільно з Радою з молодіжних питань при Президентові України, командою мережі ТВОРИ! та першим заступником міського голови Андрієм Москаленком відвідав будівництво соціального житла для внутрішньо переміщених українців, які перебувають на лікуванні в реабілітаційному центрі UNBROKEN. 

Команда ознайомилась з першим будинком соціального житла, який звели цьогоріч. Будівництво житла розпочалось у листопаді 2023 року на вул. Миколайчука. Там будуть проживати поранені українці, відтак кімнати облаштовані відповідно до усіх вимог для успішної реабілітації постраждалих.

Опісля Тарас відвідав військових, які перебувають на лікуванні у центрі UNBROKEN, і провів невеликий концерт.

«Загалом – це вражаюче місце. Хотілося б, щоб причина, чому цей розвиток стався, була зовсім інша, щоб це не була війна. Але врешті-решт, якщо ми маємо війну і біду, яку вона принесла, ми маємо підняти лікування і реабілітацію на абсолютно новий рівень. Тут все це вдається», – зазначив Тарас Тополя.

Проєкт будівництва соціального житла реалізується Львівською міською радою за фінансування European Union in Ukraine та за підтримки Нефко. Європейська комісія виділила на це 19,5 мільйонів євро грантових коштів.

На сьогодні, завершується зведення першого будинку, всі роботи повинні закінчити до кінця осені цього року. Зазначається, що одразу після здачі в експлуатацію у будівлю будуть поселені перші мешканці. До того ж владою міста було повідомлено, що вже розпочато будівництво семи наступни

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ