Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Театр ʺВоскресінняʺ анонсує, чим дивуватиме глядачів впродовж жовтня

1/2
Львівський академічний театр ʺВоскресінняʺ, окрім організації фестивалю ʺЗолотий Лев на вулиці 2020ʺ (2−4 жовтня), підготував на жовтень цікавий репертуар. Відвідувачів запрошують до театру. Про це повідомили 28 вересня Гал-інфо у прес-службі ЛМР.

Перш за все відбудеться прем'єра комедії ʺБалаган чесностіʺ за п'єсою Луїджі Піранделло ʺНасолода від чесностіʺ — вистава з італійським шармом у стилі комедії дель-арте.

Піранделло — один з найвпливовіших драматургів Італії 20-го століття. Ця його п'єса в Україні ще не ставилася в жодному театрі. В Італії п'єса досить популярна, ставиться часто, в 60−70-х було знято кілька художніх фільмів за її мотивами.

У центрі сюжету — афера з фіктивним одруженням. За сюжетом маркіз Фабіо хоче фіктивно одружити свою вагітну коханку Агату, щоб зберегти своє добре ім'я. Вони знаходять на роль фіктивного чоловіка Бальдовіно, але той вирішує поводитися чесно…

У театрі ʺВоскресінняʺ виставу показуватимуть 10, 11, 17, 18 жовтня о 18.00 год.

Також академічний театр запрошує на музичну комедію ʺВесела корчмаʺ за мотивами оповідань Шолом-Алейхема. Вона отримала нагороду від журі на конкурсному VI Міжнародному фестивалі ʺСусідиʺ в Любліні (Польща). Це колоритна вистава, наповнена танцями, єврейською музикою, гумором і смішними діалогами неодмінно додасть хвилю позитивного настрою для глядачів.

Вистави відбудуться 24 та 25 жовтня о 18.00 год.

Також ʺВоскресінняʺ покаже чудову виставу ʺПровінційні анекдотиʺ. Складна жанрова природа одноактних п'єс Олександра Вампілова містить у собі трагічне, комічне, філософське і притчове начало.

Герої - типові обивателі - і смішні, і беззахисні, і зворушливі, і часто агресивні у своєму неуцтві й брутальності. Просто звичайні люди.

Цю постановку можна побачити в театрі 31 жовтня о 18.00 год.

Квитки на всі вистави продаються в касі ʺВоскресінняʺ (пл. Генерала Григоренка, 5) та на сайті www.ticketclub.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ