Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Театр "Воскресіння" запрошує глядачів на вистави в грудні

В зв'язку з послабленням карантинних обмежень, Львівський академічний театр «Воскресіння» відновлює роботу з глядачами. Зокрема, театрали підготували насичений репертуар на грудень, де серед звичних вистав «Воскресіння» покажуть прем'єру О. Пушкіна «Моцарт і Сальєрі».

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Французька комедія Ф. Вебера «Вечеря з дурнем»

Режисер-постановник – Ярослав Федоришин, Заслужений діяч мистецтв України

Сценографія та костюми – Алла Федоришина, Заслужена артистка України

Неймовірно смішний та водночас ліричний сюжет про те, на які вчинки буває здатен чоловік заради справжнього кохання. Якщо звичайно він не «Дурень»…

Вистава «Вечеря з дурнем» змусить Вас посміятись і водночас задуматись. Тонкий гумор, яким пронизана вся вистава не залишить нікого байдужим, адже ця комедія має глибокий сенс і дуже цікаву сюжетну лінію.

Це вистава про людяність. Кому що сподобається: цинічні розумники або дурні з добрим серцем. Отож гарний настрій гарантуємо!

Вистава відбудеться  4 та 5 грудня о 18:00.

Вулична вистава «Казковий світ дитинства»

Надзвичайно цікава, як діткам, так і дорослим вулична вистава «Казковий світ дитинства» (до дня св.Миколая). Всі казкові герої прийдуть в гості до нашого улюбленого глядача. Звичайно ж всі недобрі казкові герої будуть переможені. І за допомогою молитви до нас прийде справжній Миколай. Актори на ходулях, красивий візуальний ряд, велика кількість сюрпризів і несподіванок буде очікувати на нашого маленького глядача.

Вистава відбудуться 19 грудня о 19:00 у дворику Львівської Ратуші, вхід вільний!

Музична феєрія О. Пушкіна «Моцарт і Сальєрі»

Ця «маленька трагедія» О. Пушкіна – одне з найвищих досягнень світового мистецтва, єдина з п’єс автора, поставлена за його життя. «Заздрість» - один з варіантів назви цього твору, цієї симфонії любові і смерті.

Загадка – чи отруїв Сальєрі Моцарта? – багато років була однією з найбільших таємниць світової музики.

Сьогодні  один одному подивляться в очі Вольфганг Амадей Моцарт (австрійський композитор, автор 10 опер, музикант-віртуоз, якого вважали генієм для всіх віків і для всіх народів, що осягнув саму «сутність мистецтва») та Антоніо Сальєрі (австрійський композитор, найкращий диригент Європи, автор 40 опер, який виховав більше 60-и композиторів і вокалістів, в т.ч. Л.Бетховена, Ф.Шуберта, Ф.Ліста, сина Моцарта Франца Клавера, який більше 25 років жив у Львові).

Театр «Воскресіння» привідкриє містичну завісу таємничості цих музичних велетнів. І допоможуть нам в цьому легенькі нотки великого Маестро, які дарують світу найсвітліші фарби щастя, жива музика і неперевершений талант трьох знаменитих геніїв.

Вистава відбудеться 18 грудня о 18:00.

Комедія «Він, вона, вікно, покійник»

Львівський академічний  театр «Воскресіння» запрошує всіх на перегляд комедії «Він, вона, вікно, покійник». Зміст цієї п’єси дуже інтригуючий і кожна репліка змушує глядача сміятися та захоплюватися грою акторів. Помічник британського прем’єра Річард Уіллі таємно зустрічається з секретаркою у готелі «Вестмінстер». Несподівано вони виявляють у номері тіло мертвого мужчини. Схоже, це грабіжник, якого притиснула віконна рама. Це загрожує скандалом. Річард та його помічник Пігден намагаються сховати труп, при цьому кожен наступний крок лише заплутує ситуацію, яка стає доволі катастрофічною з появою в номері спочатку керуючого готелем, згодом дружини Річарда і врешті ревнивого чоловіка секретарки Джейн, а потім… Але не будемо відкривати всі карти. Поза усім це комедія, світла комедія, що несе радість, сміх, позитивні емоції. Словом усе те, за що ми любимо театр.

Вистави відбудуться  25, 26 та 29 грудня о 18:00.

Квитки на вистави театру можна знайти на сайті: www.ticketclub.com.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ