Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Театр "Воскресіння" покаже у травні 5 вистав

Львівський академічний театр ʺВоскресінняʺ у травні запрошує відвідувачів на чимало різноманітних вистав. Квитки на всі заходи можна придбати в касі театру та на ticketclub.com.ua.

ʺНіч для жінокʺ А. Мак-Картен, С. Синклер та Ж. Коллар

Шестеро безробітних друзів зневірилися в тому, що можуть знайти роботу — закрився єдиний роботодавець міста — металургійний комбінат. Оголошення в газеті інформує про те, що за вхід в бар, де показують чоловічий стриптиз, кожна дама має викласти 200 доларів. Шалена ідея приходить миттєво.

Вистави відбудуться 8 та 9 травня о 18.00 год.

ʺЗа дверимаʺ В. Борхерт

Людина повернулася з війни і опинилася за дверима… ʺСьогодні за дверима. Завжди за дверима. І двері зачинені…ʺ. Але кохання – це та сила, яка проламує будь-які двері і робить людину щасливою.

Цікаві нестандартні рішення режисера, зворушлива історія випробування віри людини, яка повернулася з війни та розчарувалася у світі, а також тема кохання, як порятунку людини у нашому світі – все це не дасть глядачам ні на хвилину відірвати погляд  від сцени.

Тема війни – це завжди гостре і болюче питання. Війна нівечить людські почуття і оголює нерви. Людина після війни опиняється перед різними дверима, за якими: ненависть, зрада, відповідальність, кохання, Бог, смерть і т.д. Всі ці питання повстають у нестандартному режисерському вирішенні у виставі ʺЗа дверимаʺ Львівського академічного театру ʺВоскресінняʺ

Вистави відбудуться 14 та 15 травня о 18.00 год.

ʺВечеря з дурнемʺ Ф. Вебер

Неймовірно смішний та водночас ліричний сюжет про те, на які вчинки буває здатен чоловік заради справжнього кохання. Якщо, звичайно, він не ʺДуреньʺ…

Вистава ʺВечеря з дурнемʺ змусить Вас посміятись і водночас задуматись. Тонкий гумор, яким пронизана вся вистава не залишить нікого байдужим, адже ця комедія має глибокий сенс і дуже цікаву сюжетну лінію.

Вистава відбудеться  22 та 23 травня о 18.00 год.

ʺАмерикаʺ Б. Срблянович

 ʺАмерикаʺ — сучасна п'єса про пошуки себе і своєї душі. П'єса Б. Срблянович починається фінансовим падінням молодого нью-йоркського бізнесмена, яке він приховує. У центрі уваги перебуває руйнування усіх стосунків після того, як імператив успіху та грошей втрачає силу. П'єса показує справжню вартість цього фальшивого світу успішного життя, безжально демонструючи його приховані виразки.

Вистава театру ʺВоскресінняʺ — це різдвяний сон-фантасмагорія, під час якої головний герой шукає відповідь, що найцінніше в нашому житті. Успіх і гроші, чи любов і добро. Сучасний ʺГамлетʺ, який ставить вічне питання ʺБути чи не бути?ʺ. Сміх і сарказм змінюється на біль і зойк про порятунок. Нелегко навчитись жити в новій реальності і залишатись людиною.

Вистави відбудуться 29 та 30 травня о 18.00 год.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ