Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Театр «Воскресіння» ставить французьку комедію «Вечеря з дурнем»

16, 17, та 18 березня о 19.00 год. у Першому українському театрі для дітей та юнацтва відбудеться справжня французька комедія «Вечеря з дурнем» Ф. Вебер від Львівського академічного театру «Воскресіння», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Режисер-постановник – Ярослав Федоришин, Заслужений діяч мистецтв України. Сценографія та костюми – Алла Федоришина, Заслужена артистка України.

«Неймовірно смішний та водночас ліричний сюжет про те, на які вчинки буває здатен чоловік заради справжнього кохання. Якщо звичайно він не «Дурень».

Вистава «Вечеря з дурнем» змусить усіх посміятись і водночас задуматись. Тонкий гумор, яким пронизана вся вистава не залишить нікого байдужим, адже ця комедія має глибокий сенс і дуже цікаву сюжетну лінію», - зазначає режисер.

Оскільки в приміщенні театру «Воскресіння» ще тривають ремонтні роботи вистави відбудуться в Першому українському театрі для дітей та юнацтва.

Квитки в касі театру «Воскресіння», в касі Першого українського театру для дітей та юнацтва та на сайті www.voskresinnia.eu

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ