Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Теодора Гудзяка звинувачують у земельних аферах

Міський голова Винник Теодор Гудзяк відкрито займається аферами із земельними ділянками, – про це сьогодні, 6 лютого, під час прес-конференції заявив депутат Винниківської міської ради Михайло Герман.
 „Міський голова Винник продає землю особам, які до нього наближені і які згодом перепродують землю львівським приватним підприємцям за завищеною ціною. Причому гроші від проданої землі взагалі не надходять до місцевого бюджету. У відповідь на прохання про надання землі жителям Винник Теодор Гудзяк говорить про її відсутність”, – сказав Михайло Герман.
Як зазначив депутат міської ради Винник Михайло Герман, підставні особи за вказівкою міського голови скуповують землі за однією ціною, а пізніше перепродують за ціною у 10 разів вищою. „Усі учасники аукціонів, які проводилися у Винниках, не були попередньо зареєстровані, і тому депутати міської ради будуть контролювати аукціони, щоб усі учасники завчасно були зареєстровані. Окрім того, зауважимо, що через аферні справи міського голови у місті не прибираються вулиці та не вивозиться сміття”, – зазначив Михайло Герман.
Відкриті афери із земельними ділянками Теодора Гудзяка також підтвердив місцевий суд Личаківського району м. Львова, визнавши 22 січня 2007 року міського голову Винник винним у вчиненні корупційних дій. Постанова суду є остаточною і оскарженню не підлягає. Окрім цього, депутатська комісія (в котру входять представники БЮТу, ПР та НСНУ) подала депутатський запит про перегляд аферних дій із землею міського голови Теодора Гудзяка Президенту України, прем’єру-міністру, голові Верховної Ради, Генеральному прокурору, Службі безпеки та міністру внутрішніх справ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ