Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Тепер у перемишлянській районній газеті друкуватимуть списки вакантних посад для освітян

Вчора, 7 лютого, набуло чинності розпорядження «Про створення та затвердження складу комісії та порядку призначення на заміщення вакантних посад керівників навчальних закладів, позашкільних закладів, методистів відділу освіти, педагогів та працівників навчальних закладів районів» – про це «Гал-info» повідомив голова Перемишлянської РДА Олег Паска.
 За його словами, за цим розпорядженням у районній газеті будуть друкувати списки вакансій для працівників галузі освіти. «Завдяки такій системі не буде можливості приховувати жодної інформації про вакантні місця в освітянських закладах», – сказав Олег Паска.
Як зазначив голова Перемишлянської РДА, розпорядження «Про створення та затвердження складу комісії та порядку призначення на заміщення вакантних посад керівників навчальних закладів, позашкільних закладів методистів відділу освіти, педагогів та працівників навчальних закладів районів» було підписане 16 жовтня минулого року і вступило в дію. Але через короткий період його було призупинено через критику педагогів і відкладено для доповнення пропозиціями від працівників освіти та доопрацювання.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ