Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Тепла» – якісний газ для підприємств на вигідних умовах

Діяльність більшості суб’єктів господарювання тією чи іншою мірою передбачає необхідність використання різних теплоносіїв. А одним з основних серед них є газ.

Саме цей енергоносій використовується в багатьох виробничих процесах на підприємствах хімічної, харчової та інших сфер промисловості, забезпечуючи можливість оптимізації виробничих процесів та виготовлення продукції відповідно до чинних норм при оптимальних фінансових витратах.

Варто зазначити, що сьогодні на ринку присутня достатньо велика кількість постачальників цієї природної копалини, тому підібрати найвідповідальнішого з них (з точки зору як вартості блакитного палива, так і його якості) не завжди просто. Однак за умови правильного підходу зробити це цілком реально.

Так, одним із лідерів на ринку постачальників газу для юридичних осіб https://tepla.com.ua/dla-biznesu/ є компанія «Тепла». Вона належить до провідних компаній у своєму сегменті діяльності, забезпечуючи якісним енергоносієм понад 450 клієнтів по всій країні.

Основні напрями діяльності

Компанія була заснована у 2015 році, а вже сьогодні вона активно співпрацює з клієнтами у всіх регіонах країни. При цьому варто зазначити, що «Тепла» здатна забезпечувати постачання газу як маленьким фірмам, так і великим виробничим підприємствам, гарантуючи високу якість пропонованої продукції, а також її доставлення відповідно до обумовлених та закріплених у договорі обсягів.

Загалом сьогодні компанія забезпечує постачання блакитного палива таким юридичним особам, як-от:

  • промислові підприємства, у тому числі у сфері машинобудування та хімічної галузі;
  • організації бюджетної категорії;
  • заклади громадського харчування;
  • банки та інші фінансові установи;
  • великі офісні центри;
  • ферми та інші підприємства сільського господарства.

Однією з найважливіших переваг співпраці з компанією«Тепла» для юридичних осіб є політика чесного ціноутворення. Менеджери компанії займаються активним моніторингом світового енергетичного ринку, що дозволяє надавати покупцям по-справжньому ринкову вартість енергоносія.

Загалом на ціни газу впливає низка чинників, серед яких:

  • вартість видобутку копалин;
  • витрати на його транспортування;
  • поточна кон'юнктура ринку;
  • обсяги та ін.

При цьому клієнти можуть замовити доставлення енергоносія в будь-яких необхідних кількостях.

Переваги співробітництва

«Тепла» входить до переліку найпопулярніших підприємств-постачальників енергоносіїв в Україні з низки причин. Серед них:

  1. Індивідуальний підхід до кожного окремого клієнта, що стосується як визначення вартості корисних копалин, так і інших умов співпраці.
  2. Індивідуальний менеджер для кожного покупця. Це дає можливість вирішувати всі питання максимально оперативно та на професійному рівні.
  3. Безперебійне постачання. Завдяки сучасному технічному та програмному забезпеченню компанія здатна гарантувати повну відсутність перерв у постачанні теплоносія.

Компанія надає своїм клієнтам можливість вибору різних тарифних планів, що дозволяє підібрати найвигідніші умови співробітництва залежно від наявних у підприємства потреб та інших особливостей його функціонування. Також пропонуються різні варіанти оплати споживаного енергоносія, а можливість оперативного коригування замовлених обсягів дозволяє виключити ймовірність виникнення небажаних витрат клієнтів.

Саме через всі ці особливості професійної діяльності команди «Тепла» їй вдалося за досить короткий проміжок часу стати одним із лідерів у галузі постачання енергоресурсів на вітчизняному ринку. З кожним роком кількість активних клієнтів компанії лише зростає, а обсяги постачання збільшуються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ