Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Терористи подвоїли провокації проти сил АТО

З 6.00 понеділка до 6.00 вівторка члени незаконних збройних формувань 20 раз відкривали вогонь у бік позицій сил АТО.

"За минулу добу проросійські НВФ 20 раз відкривали вогонь у бік наших позицій, що майже вдвічі більше, ніж у попередній день", - повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, за інформацією штабу, після 18.00 понеділка до півночі найбільш активними бойовики були в районі Донецького аеропорту. Члени НВФ 7 раз відкривали хаотичний вогонь з великокаліберних кулеметів по Пісках, один раз із стрілецької зброї – по Опитному.

На Горлівсько-Світлодарській дузі з великокаліберних кулеметів бойовики вели неприцільний вогонь у бік Луганського, двічі зі стрілецької зброї і гранатометів - по Зайцевому.

На тій же ділянці фронту після півночі члени НВФ, як йдеться у повідомленні прес-центру, невдало намагалися спровокувати сили АТО на порушення режиму "повної тиші". Для цього використовувалися станковий протитанковий гранатомет біля Зайцевого, стрілецька зброя - біля Новгородського, а в напрямку опорного пункту сил АТО в декількох кілометрах південніше Троїцького бойовики вели хаотичних вогонь з великокаліберного кулемета.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ