Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

ТОП-10 статей української Wikipedia за останній тиждень

Найпопулярнішими матеріалами серед читачів української версії енциклопедії виявились “Бій під Крутами”, “Аня Ейпріл” та “Школа (телесеріал)”.

За минулі 7 днів відвідувачів української вікіпедії найбільше цікавила стаття про бій під Крутами, її переглянули майже 21 тисячу разів. Як не дивно, але на другому місті розмістився матеріал про одіозну Аню Ейпріл, раніше відому як Борис Апрель - статтю переглянули близько 19 тисяч разів. Трійку найпопулярніших матеріалів закриває телесеріал “Школа”, стаття про нього набирає по 5 тисяч переглядів кожного дня.

Варто відзначити, що матеріал про Леоніда Каденюка, який раптово помер 31 січня, в день його смерті сягнув більше 17 тисяч переглядів.

Далі у списку розмістились матеріали, популярність яких не вщухає майже ніколи - Тарас Григорович Шевченко та Україна. Кожного дня ці матеріали збирають від 2 до 3 тисяч унікальних відвідувачів.

Наступною за популярністю виявилась стаття про дифтерію. Більше 5 тисяч переглядів матеріал зібрав 31 січня, коли з’явилась інформація про фіксацію першого такого захворювання в Україні.

Список найпопулярніших статей за тиждень замикають Микола Васильович Гоголь, Леся Українка та Зіанджа, яка також відома як Аня Ейпріл чи Борис Апрель.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ