Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ТОП-3 захисні чохли на iPhone 14, на які варто звернути увагу

Серед широкого різноманіття аксесуарів, які можна купити до свого «яблучного» смартфону, одним з основних є захисний чохол.

Бо ж цей виріб береже апарат від подряпин та різних інших пошкоджень, а також дозволяє покращити його зовнішній вигляд тощо.

На щастя, вибір таких товарів дуже великий, інколи просто губишся у всьому цьому і не знаєш, який саме варіант обрати для себе. Враховуючи це, ми вирішили трошки допомогти вам, виокремивши трійку найкращих чохлів для Айфон 14 – на прикладі інтернет-магазину https://chekhol.com.ua/chehly-dlya-iphone-14-kupit/, де, до речі, захисний аксесуар та інше можна замовити в декілька кліків.

№1 Чохол шкіряний iCarer Leather Oil Wax

Дуже стильний і якісний захисний чохол для сматфону від купертинців, який не тільки добре захищатиме смарфтон від різних халеп, але й додасть йому ще більше стилю та унікальності.

Серед плюсів аксесуара:

  • Виготовлений з якісної натуральної шкіри;
  • Має оптимальну стійкість до зовнішніх чинників;
  • Ідеально «сидить» на смартфоні;
  • Підтримує функцію бездротової зарядки;
  • Всередині має міцний полікарбонатний корпус.

Простими словами, якщо ви цінуєте вишуканість, сучасний стиль, шкіряний чохол iCarer Leather Oil Wax – саме те, що вам потрібно.

№2 Прозорий чохол Ringke Air

Головною перевагою цього чохла є те, що він прозорий, відтак не ховає привабливість Айфон 14, зокрема його знамените яблучко. Чохол Ringke Air виготовлений з дуже еластичного TPU-матеріалу, який має відмінні показники зносостійкості та гарантує захист корпусу від подряпин та інших неприємностей.

Чохол добре фіксується, має спеціальні накладки на кнопки, а також всі необхідні вирізи (в районі динаміка, мікрофона, порту тощо).

№3 Протиударний чохол ESR Air Armor Series

Якщо для вас максимально надійний захист смартфону – пріоритетне питання, тоді вам потрібен протиударний чохол ESR Air Armor Series, який є найкращим рішення для максимального захисту, навіть коли мова йде про падіння телефону на тверду поверхню.

Виготовлений чохол з міцного полікарбонату, його легко «одягати» на телефон, аксесуар добре фіксується. Серед особливостей – поверхня чохла не збирає відбитки пальців, є підтримка бездротової зарядки. Загалом чохол міцний, стійкий та довговічний.

Який конкретно варіант обрати – рішення індивідуальне. Всі згадані вище вироби – якісні, стильні та міцні, відтак прослужать довго і надійно захистять девайс від неприємностей та збережуть його первинний вигляд максимально довго.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ