Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ТОП-5 золотих обручок від магазину «Ювелірна Карта»

З давніх-давен каблучка вважається одним із символів кохання, вірності та єдності. Саме тому цей аксесуар є обов’язковим атрибутом заручин та весілля.

Коли настає час чоловікові обирати обручку https://diamant.ua/ru/catalog/obruchalnye-koltsa/ , можна, так би мовити, загубитися в їх широкому асортименті, котрий з дня у день стає дедалі більшим та різноманітнішим. Аби дещо полегшити вибір оптимального варіанту каблучки для заручин, ми підготували для Вас п’ятірку стильних та вишуканих обручок, представлених на сайті інтернет-магазину «Ювелірна Карта».

Золота обручка з каменями Swarovski 1б_к-252/34

Дана модель каблучки виготовлена із червоного золота 585 проби, має оптимально підібрану вагу та інкрустована каменями Swarovski. Обручка стане ідеальним вибором для тих, хто хоче не тільки приємно здивувати свою другу половинку, але й чітко підкреслити серйозність своїх намірів.

Аксесуар вирізняється унікальним та ексклюзивним дизайном, зокрема, на його поверхні відтворена квіткова композиція, вдало доповнена яскравими та блискучим каменями від  Swarovski.

Крім того, каблучка володіє іншими важливими перевагами, зокрема:

  • Особливою міцністю та стійкістю до подряпин;
  • Професійним виконанням;
  • Високою практичністю.

Золота обручка з діамантами та сапфірами 2б_к-211/272

Модель має ексклюзивний зовнішній вигляд та високоякісне виконання – з урахуванням сучасних ювелірних тенденцій. Каблучка виготовлена з білого золота 585 проби, в якості вставки використані діаманти та сапфіри, котрі досить гармонійно поєднуються між собою, створюючи особливу витонченість та досконалість. Більше того, аксесуар має незначну вагу, відмінну зносостійкість, та найголовніше – випромінює непідробну благородність та ніжність, що дуже високо цінують представниці прекрасної половини людства.

Золота обручка з діамантами 1б_к-195/169

Прикраса, безсумнівно, дозволить якнайкраще проявити свої почуття та перетворити заручини у найяскравіший та найщасливіший день, а особливо – для Вашої другої половинки. Каблучка просто-таки осипана мерехтливими діамантами, котрі у поєднанні з червоним золотом дозволять ідеально підкреслити жіночу красу та неповторність.

Обручка вирізняється:

  • Відмінними естетичними та експлуатаційними характеристиками;
  • Стійкістю до подряпин та інших пошкоджень;
  • Високою якістю виготовлення.

Золота обручка з діамантами 2лб_к-003/169

Обручка, перш за все, приваблює своїм унікальним дизайном, котрий дозволить зробити акцент та жіночій красі та індивідуальності в її образі. Модель виготовлена з високоякісного білого золота 585 проби та доповнена чималою кількістю яскравих діамантів, що максимально гармонійно інтегровані в міцний корпус прикраси.

Обравши дану обручку для своєї коханої, Ви не тільки наочно продемонструєте ваші палкі почуття, але й принесете в її життя ще більше яскравості, тепла та масу позитивних емоцій.

Золота обручка з діамантом 1к-285/169

Зупинити свій вибір на даній моделі варто в тому випадку, якщо Ваша обраниця цінує у прикрасах перш за все довершену лаконічність та ненав’язливість. Каблучка має класичне виконання та інкрустована чотирма білими діамантами, що значно посилюють естетичний ефект прикраси в цілому.

Естетична складова – не єдина перевага даної обручки. Крім того, ювелірний виріб має міцний та стійкий корпус, що не піддається деформаціям та має чудові стійкість до подряпин.

На завершення варто відзначити, що всі каблучки, як і всі інші ювелірні вироби, що представлені на сайті diamant.ua, відповідають державним стандартам, вирізняються міцністю, довговічністю та виготовляються з найкращих матеріалів – відповідно до існуючих норм та вимог.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ