Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

ТОП аксесуарів від Marc Jacobs, які мають бути у вашому гардеробі

Вдало підібрані аксесуари роблять будь-який образ завершеним та охайним.

Також за їх допомогою одному й тому ж комплекту одягу можна надати додатково відтінку класичності чи розслабленості. Наприклад, прикраса або сумка Marc Jacobs ідеально підходить для міських образів з ледь помітним натяком на творіння високої моди.

M_dsoZ7MC7IKp4zN0q0b7fy8-qQ4j3d6Bxarms_GxkPaGZIpI5mXgwpIRzfeiH19d22oWyK3YTA-g9ZmYJPhSakZ_oExdIxvfNrwv2ySgn4XbUZH7rG5bvk0S5zfl4lHar7-yhpBE14c5sSq_TpKJ0E

Каблучка The Monogram Engraved Ring

Достатньо масивна річ з написом по всій площині — назвою бренду фірмовим шрифтом. Каблучка помітна, але водночас дуже мінімалістична та стримана. Такого ефекту вдалося досягти завдяки відсутності декоративних елементів, крім букв, та яскравому золотому покриттю (сама каблучка виготовлена з латуні). Це те саме statement-ring, яке ідеально збалансовує базові образи, додає до них більше вашої фешн-ідентичності.

Сумка The Tote Bag

Універсальна завдяки прямокутній формі та розміру, підійде для щоденних поїздок на роботу, прогулянок з дітьми чи подругами, походів по магазинах. Дизайн речі максимально простий: дві ручки для носіння сумки у руках, нанесена на зовнішню поверхню назва бренду з одного боку і нашивка з координатами — з іншого.

Колір краще вибрати чорний чи інший нейтральний, щоб добре носився кожного дня.

Сережки The Pave Kiki Boots

Масивні та кокетливі кульчики у формі туфель на високих підборах. Додають до будь-якого образу трохи легкості та грайливості: сяють кристалами та нейтральним сріблястим покриттям. Виготовлені з латуні, мають застібку типу пусет.

Така річ пасуватиме до багатьох комплектів:

  • білої сорочки та класичних штанів з лоферами;
  • жіночної сукні довжини міді з балетками;
  • боді та спідниці максі вільного крою з оксфордами на шнурівці;
  • футболки та широких джинсів з базовими білими кедами на платформі.

З такими сережками краще збирати волосся у хвіст чи гульку, заправляти прядки за вуха.

3rxAhzfrWbh_8UuXP0LYc4K_JDsGvYcKTAM35PbtkYkaK7sjClUYsXhsuprl7yDVgkNCFTUKObniL5COUmQhsuArol624zIomv0aWOQ-T_EDEPZYLL36SUW3Luk2oqA_dJQAwogI7r24HgGX0TQqjOo

Шкіряна сумка The Leather Bucket Bag

Дуже популярна останні декілька сезонів форма невеликого відерця не втрачатиме популярності найближчим роками. Тому рекомендуємо підібрати й собі модель від Марка Джейкобса, тим паче вона доступна у декількох кольорах та розмірах.

Замість застібки сумка просто затягується згори за допомогою шкіряного шнурка. До неї точно помістяться всі необхідні дрібнички:

  • серветки;
  • маленька косметичка з помадою, пудрою та щіточкою для брів;
  • аптечка чи таблетниця;
  • гаманець;
  • ключі;
  • блокнот і ручка;
  • крем для рук тощо.

За бажанням можна взяти із собою навіть невеликий планшет.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ