Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Відомі Львів'яни висловили свою позицію щодо виборів Президента України

В даній ситуації ми не бачимо сенсу "міняти коней на переправі", повідомили у своєму зверненні відомі представники громадськості Львівщини.

"Ми ніколи ні за кого не агітували і завжди були незалежним колективом, ми завжди мали переконання, що буде достатньо любити Україну, чесно і професійно роблячи свою справу. Після майдану нам прийшлось переосмислити свої погляди і тоді ми зрозуміли, що цього далеко недостатньо, тому що у кожного з нас повинна бути громадянська позиція. Говорячи про культуру і мистецтво, ми бачимо,  що відбувається у нашій тотально русифікованій державі. Наші “голуби міра”, які хочуть представляти Україну на європейських сценах, не маючи жодної громадянської позиції, не розуміють,що у країні біда і війна.

Аналізуючи все те, що зробив Порошенко — це єдиний президент в незалежній Україні, за дії  якого нам не соромно. Завдяки Томосу, у який ніхто не вірив, за декілька місяців до УПЦ долучилося  майже 500 парафій. Ніхто не вірив у квоти, а сьогодні дві третіх усіх телеканалів в Україні - україномовні, кінопрокат повністю витіснив російську, у радіоефірах в 10 раз збільшила свою присутність українська пісня. Декомунізація, яка була так необхідна ще у перший рік незалежності нашої держави - це повернення нашої історії. Ця історична пам'ять - це основа, що формує націю та народ.

Також ми хотіли б зазначити позитивні зміни у галузі спорту, у першу чергу завдяки безвізу. Адже для спортсменів було надзвичайно важко їздити у Київ, відкривати візи, стояти у великих чергах. Також, за каденції чинного Президента, зміцнилась популяризація здорового способу життя та відбулись відкриття нових спортивних комплексів. Перебуваючи багато часу за кордоном та спілкуючись з представниками різних країн, ми відчуваємо їхнє розуміння і підтримку, яка свідчить про те, що ми рухаємось у правильному напрямку і йдемо до своєї мети - бути сильною нацією і країною.

Хочеться, щоб кожен з нас, українців, коли буде голосувати думав серцем і у першу чергу головою. Щоб у майбутньому наші діти жили набагато краще . Кожна велика  перемога складається із таких маленьких кроків, разом ми йдемо до великої цілі розбудови нашої незалежності, нашої країни, де приємно жити, виступати за цю країну, піднімаючи прапор за неї і, коли звучить гімн, серце переповнюється любов'ю до цієї надзвичайно коханої землі.

Сьогодні ми бачимо чіткий проукраїнський курс у Європу і НАТО. Ми хочемо, щоб у такій державі жили наші діти та онуки і ми будемо робити все, що від нас залежить, щоб цей курс був не змінний, бо за нами правда, а там де правда, там Бог, а там де Бог — там перемога!", - зокрема йшлося в зверненні.

До заходу долучились:

  • Артем Федецький, футболіст
  • Роман Городечний, львів'янин, який підкорив Еверест
  • Ірина Мазур, керівник модерн-балету "Життя"
  • Роксоляна Шимчук, дизайнер
  • Юлія Ткач, чемпіонка світу, чемпіонка Європи з вільної боротьби.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ