Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Топові та недорогі планшети в Одесі

Планшет компактний пристрій для вирішення багатьох завдань. Його можна використовувати для розваг маленьких дітей, роботи, навчання перегляду фільмів і відеороликів, читання та малювання.

Виробники постійно удосконалюють моделі, тому відповідь на питання, скільки коштує планшет не така вже й проста. Все залежить від характеристик встановленого обладнання та репутації бренду. Покупці часто втрачаються в потоці новинок. Ми намагатимемося полегшити завдання вибору планшета.

Рекомендації щодо вибору моделі

У ціновому діапазоні планшети поділяються на три категорії:

  1. Дорогі топові моделі з оперативною пам'яттю 16 ГБ, основним накопичувачем до 512 ГБ, діагоналлю дисплея 12-13 дюймів, з потужними процесорами останніх поколінь та масою додаткових функцій. Лідерами ринку, як і раніше, залишаються апарати компанії «Apple» а й техніка «Самсунг» ненабагато відстає від флагмана. Любителі Windows можуть вибрати якісні планшети від «Microsoft».
  2. Середній сегмент вартістю від 12 тис. грн. мають обсяг оперативної пам'яті 6-8 ГБ та вбудований накопичувач не менше 128 ГБ. Планшети цього класу зазвичай використовують для навчання, роботи, дизайну, малювання або ретушування. Вони можуть працювати в автономному режимі близько восьмої години.
  3. Бюджетні зазвичай коштують близько 65-90 доларів, оснащені оперативною пам'яттю від 1 до 4 ГБ та сховищем файлів об'ємом до 64 Гб.

Зазвичай купують планшет під конкретні завдання, вибрати, наприклад, можна тут https://bloknotik.od.ua/tabletes/. Якщо він потрібний вам для роботи, навчання чи ігор не варто заощаджувати. Віддайте перевагу моделям діагоналлю екрана не менше 8 дюймів і гарною роздільною здатністю.

Прийнятні за ціною і технічними характеристиками варіанти можна знайти не тільки у визнаних світових гігантів, таких як Xiaomi, Samsung і Apple, але й у менш розкручених компаній Pixus, Amazon або Prestigio, що нещодавно вийшли на ринок.

Три найкращі на наш погляд планшети з різних цінових категорій

У добірці представлені дорогі та бюджетні моделі для різних цілей. Це безперечні лідери продажу, які здатні задовольнити основні потреби користувачів.

65d7440376ba3.webp

Apple iPad Pro 12.9 відносять до досить дорогих моделей, але ціна виправдана широким набором можливостей. Він надходить у продаж у білому, сріблястому та чорному оформленні. Радує власника високою продуктивністю, яку забезпечує восьми ядерний процесор Apple M2, великим накопичувачем у 2 ТБ, можливістю знімати відео та фото у високій якості, грати, слухати музику, виконувати графічні завдання та безліч інших операцій.

65d7440eb46b5.webp

Lenovo Tab P11 Pro лідер середнього цінового сегмента має дисплей 11.2 дюйма з частотою 120 Гц. Цілком заряджений акумулятор забезпечить автономність на 9 годин. Цього достатньо для комфортної гри, перегляду фільмів та роботи.

65d7441d4fd97.webp

Xiaomi Redmi Pad бюджетний варіант якісного обладнання в ультратонкому корпусі, з дисплеєм 10,61 дюйма, що відтворює якісну картинку, оперативною пам'яттю 6 ГБ і внутрішнім сховищем 128 ГБ. Модель має восьми ядерний процесор Qualcomm та акумулятор на 9 тис. мА год.

Шукаєте, де купити планшет в Одесі? Відвідавши магазин «Bloknotik» ви зможете, вибирати модель, що максимально відповідає вашим уподобанням. У продажу представлені топові, бюджетні і зовсім не дорогі гаджети для вирішення різних завдань. Ми допоможемо знайти обладнання для маленької дитини, школяра, студента та просунутого професіонала.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ