Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Трагічно загинув військовий-пластун Микола Муравський

Фонд підтримки пластунів-військовиків
Фонд підтримки пластунів-військовиків
Фото: Facebook-сторінка Миколи Муравського
Фото: Facebook-сторінка Миколи Муравського
1/2
Як повідомили на Facebook-сторінці Фонду підтримки пластунів-військовиків, 4 січня відійшов на Вічну Ватру пластун-військовик, боєць 8-го батальйону Української Добровольчої Армії ʺАраттаʺ ст.пл. Микола Муравський ʺЦибуляʺ.

Друг ʺЦибуляʺ вступив до Пласту в 2006 році. Юнакував в гуртку ʺПілігримиʺ підготовчого куреня ім. Омеляна Польового станиці Зборів на Тернопільщині. Пластову присягу склав 17 травня 2008 року на окружному Святі Весни. Був виховником юнацького гуртка ʺПобережникиʺ. Доброволець пластового куреня ʺОрден Залізної Острогиʺ.

Учасник окружного табору ʺДух нашої давниниʺ 2006 р., станичних та курінних таборів 2007-2011 рр., крайових таборів ʺЛегіонʺ 2009-2010 рр. та Крайового вишкілького табору 2011р. Співорганізатор окружного заходу до Дня пам’яті героїв Крут 2012 р., курінного табору підготовчого куреня ім. О. Польового 2012 р.

Останнім часом сприяв створенню осередку Пласту в с. Озерна на Тернопільщині.

Активний учасник Революції Гідності. З початком військових дій на Донбасі займався волонтерською діяльністю в зоні АТО. В 2017 році вступив до 8-го батальйону Української Добровольчої Армії ʺАраттаʺ. 

Восени 2019 року повернувся з зони ООС.

У Миколи залишилася дружина та двоє дітей.

Як зазначають знайомі на Facebook-сторінці Миколи, чоловік покінчив життя самогубством. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ