Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Тренер «Галичанки» Василь Козар: «Спартак» обіграли завдяки командним діям

Головний тренер діючих чемпіонок України з гандболу львівської «Галичанки» Василь Козар прокоментував дві перемоги своєї команди над київським «Спартаком».

Нагадаємо, «Галичанка» святкували перемоги з рахунком 27:22 та 34:23.

-Не можу сказати, що ми перемогли суперника на класі, - каже Василь Козар. – Індивідуально дівчата грали не дуже добре. У них багато чого не виходило, тому нарахував чимало помилок. Вважаю, що ми не реалізували багато гольових моментів, але наші командні дії були на належному рівні.

Загалом, «Спартак» - непроста команда. Вони билися, старалися. Вважаю, що у другому таймі ми провели кілька вдалих замін, запропонували супернику високий темп і він цього не витримав.

Повторний матч проти киянок склався десь за схожим сценарієм. Втім, у цій грі у нас була уже краща реалізація гольових моментів. Суперника вдалося зламати у другому таймі. Вважаю, що два матчі пройшли за нашим сценарієм.

-«Карпати», як і «Галичанка», також стартували з двох перемог. У цьому сезоні знову очікується боротьба за золото між двома командами.

-Я б не став виключати команди з Херсона та Миколаєва. Щодо «Карпат», то ми зіграємо аж вісім матчів у сезоні. Буде цікаво. Загалом, вважаю, у цьому чемпіонаті боротьба за медалі буде цікавішою, аніж минулого. Інтриги буде більше.

За словами Василя Козаря, до другого туру чемпіонату «Галичанка» готуватиметься у Львові. У матчах другого туру львів’янки на виїзді поміряються силами з миколаївським «Реалом». Ці ігри відбудуться у Миколаєві 25 та 26 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ