Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Тревел-блогери з Узбекистану долучились до промотуру бальнеологічними курортами Львівщини

Сьогодні, 26 березня, розпочався промоційний тур бальнеологічними курортами Львівщини для представників туристичного бізнесу, ЗМІ та тревел-блогерів Республіки Узбекистан. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Програмою промотору для іноземної делегації заплановано відвідування основних туристичних курортних міст Львівської області - Трускавця, Східниці та Моршину, що володіють великим природним потенціалом для санаторно-курортного лікування та оздоровлення, рекреаційними територіями, мінеральними водами і лікувальними грязями. Для учасників передбачено також ознайомлення з готельно-туристичними комплексами Львівщини, їх послугами та ціновою політикою, відвідини державного історико-культурного заповідника "ТуСтань", а на завершення туру гостей очікує ознайомча екскурсія Львовом, зустріч з керівництвом Львівської облдержадміністрації та представниками туристичного бізнесу Львівщини.

Під час промоційних турів учасники отримують можливість особисто ознайомитись із туристичними послугами та налагодити партнерські відносини із компаніями Львівщини задля подальшої співпраці та розробки спільних туристичних пропозицій на відповідні ринки.

Промотур для представників Республіки Узбекистан триватиме впродовж цього тижня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ