Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Трьох нелегалів з Палестини та трьох – з Молдови затримано минулої доби прикордонниками Західного регіонального управління ДПСУ

Оперативно-пошукова група застави «Соломоново» Чопського загону поблизу селища Соломоново затримала трьох громадян Палестини. Палестинці намагалися незаконно перетнути українсько-угорський кордон, документи у них були відсутні.
Сьогодні вночі, 15 червня, патруль відділення прикордонної служби «Краковець», затримав трьох громадян Молдови за обставин, які вказують на спробу незаконно перетину кордону. У чоловіка та двох жінок відсутні будь-які документи, і затримані вони були за 20 метрів від українсько-польського кордону.

Про це повідомила Тетяна Герасимчук, прес-служба Західного регіонального управління ДПСУ.
Впродовж січня-квітня 2006 року органами охорони державного кордону Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України затримано 3023 порушників законодавства України з прикордонних питань, за незаконний перетин кордону — 959 осіб, з них  — нелегальних мігрантів — 772 особи. Загалом серед незаконних мігрантів найбільше переважають громадяни Молдови (57%), які через територію нашої держави намагаються добратися до Західної Європи. Друга за чисельністю категорія нелегалів – нелегали з Південно-Східної Азії.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ