Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Троє людей загинуло внаслідок лобового зіткнення вантажівки і легковика

Внаслідок зіткнення легковика і вантажівки на Львівщині загинуло троє людей, ще двоє травмовані. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Аварія сталася вчора о 22:55 у селищі Запитів Кам’янка-Бузького району. За інформацією поліції, 23-річний водій автомобіля Volkswagen виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажівкою DAF, за кермом якої перебував 52-річний житель Рівненської області.

"Внаслідок ДТП дві пасажирки автомобіля Volkswagen від отриманих травм загинули на місці події, а третя померла в кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні", - повідомили в поліції.

Ще одну пасажирку і водія легковика забрали до лікарні з численними травмами і забоями.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляд позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Обставини події встановлюють правоохоронці, триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ