Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Троє постраждалих під час пожежі в "Токіо Стар" у тяжкому стані

Троє постраждалих під час пожежі в ніч на 17 серпня в одеському готелі ʺТокіо Старʺ на сьогодні залишаються у тяжкому стані.

Про це сьогодні на брифінгу повідомила перший заступник директора департаменту охорони здоров'я Одеської міської ради Надія Гончаренко, - передає УНІАН

За її словами, спочатку до лікарень з місця пожежі було доставлено 10 осіб. Зокрема, двох людей – до Одеського обласного медичного центру, сімох - до опікового центру міської клінічної лікарні №10; також до міськлікарні №5 доставили громадянина Литви, який від госпіталізації відмовився. Читайте також Прокуратура оголосила про підозру власнику ʺТокіо-Старʺ, де в пожежі загинули 9 туристів.

Зокрема, в лікарні №10 залишаються 5 пацієнтів, із яких четверо - в реанімації. Водночас, станом на ранок 19 серпня, двоє людей зі стану тяжкого ʺперейшлиʺ до стану середньої тяжкості та, як передбачається, будуть переведені до загального відділення. У медцентрі - двоє людей, один із яких перебуває в опіковій реанімації, а інший - у відділенні.

18 серпня в Одесі оголосили днем жалоби через пожежу у "Токіо-Стар"

ʺВ даний час всіх пацієнтів вдалося стабілізувати, загрози життю на сьогодні немає. Навіть у тих пацієнтів, які залишаються у тяжкому стані, намічається позитивна динамікаʺ, - заявила Гончаренко.

Як вона стверджує, всі пацієнти забезпечені медикаментами в рамках міської програми здоров'я, що передбачає фінансування лікування всіх пацієнтів, які надходять до лікарні ургентно. Вона також зазначила, що з постраждалими працювали чотири психолога.

ʺМожна сказати, що їхнє психологічне здоров'я відносно стабілізоване. Але потрібно розуміти: таке відновлення - справа не одного дня ...ʺ, - додала Гончаренко. 

Пожежа в одеському готелі: відкрито кримінальне провадження

Нагадаємо, на пожежі у готелі в Одесі загинуло 8 людей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ