Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Трускавець отримав ліцензію на FM – радіо з використанням частоти 98,8 МГц

Вчора, 14 листопада, директор-головний редактор КП «Редакція міського радіомовлення» Трускавця Любомир Поливка брав участь у конкурсі Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення на мовлення та радіочастотне забезпечення. Про це Гал-інфо повідомили сьогодні, 15 листопада, у прес-службі Трускавецької міської ради.

У результаті — Трускавець отримав ліцензію на FM – радіо з використанням частоти 98,8 МГц.

 «У Києві була дуже серйозна конкуренція з боку Рівненської приватної компанії, яка теж претендувала на нашу частоту, але ми   перемогли з перевагою в один голос, адже місто задекларувало всебічну підтримку становлення FM», - розповів Любомир Поливка.
Ліцензія на FM мовлення Трускавцю видана на 7 років. Тематика майбутньої радіостанції розважально-інформаційна, 24 години - україномовний продукт, та програми власного виробництва.

 Трускавецьке 98,8-FM покриватиме весь курорт, Борислав, Стебник та майбутню Трускавецьку ОТГ, адже радіус дії передавача 30 км.
Трускавецьке радіо має рік, щоб закупити необхідну техніку та запустити радіо в ефір. Очевидно, що в сучасних умовах FM-станція — один із ключових способів поширення інформації про розвиток курорту, міські трансформації та зміни в соціальній політиці. Можливість комунікувати з усіма мешканцями допомагатиме визначати пріоритети, враховуючи побажання широкої аудиторії.

 Слід зазначити, що перемогу в конкурсі трускавчани отримали напередодні свого професійного свята - Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку, яке відзначають 16 листопада. Тож вітаємо радійників з подвійним святом і бажаємо колективу КП "Редакція міського радіомовлення" успішного старту в новому форматі. 

Нагадаємо, що Трускавецький водоканал не зміг оскаржити 6 млн грн боргу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ