Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Три департаменти Львівської ОВА шукають стажерів

Львівська обласна військова адміністрація оголошує набір кандидатів для участі в програмі стажування «Академія перших можливостей».
Фото: Львівська ОВА

Набір триватиме до 14 липня або до заповнення групи.

Охочі зможуть стати частиною кількох структурних підрозділів.

Департаменту з питань культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації. Тут чекають людей, які вміють креативно мислити, хочуть створювати та брати участь у цікавих мистецьких заходах, є творчими особистостями і мають багато цікавих ідей.

Департаменту екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації. Тут чекають на кандидатів, яким близькі природничі науки і яким небайдужий стан довкілля; які вміють висловлювати свою думку, сприймати аргументи інших, всебічно аналізувати ставлення суспільства до природи.

Департаменту економічної політики. Це можливість для людей, які здобули/здобувають юридичну чи економічну освіту, вміють аналізувати, працювати з базами даних, зокрема вільно володіють програмою для роботи з електронними таблицями Excel:

  • управління регіонального розвитку потребує аналітиків, для яких легко знайти та проаналізувати будь-яку інформацію, запропонувати на її основі управлінське рішення;

  • в управлінні промисловості, підприємництва та інвестиційної політики чекають на стажерів, які вміють якісно комунікувати з людьми та швидко виконують завдання;

  • управління фінансового аналізу та публічних закупівель запрошує стажерів юридичної спеціальності, які мають досвід роботи в системі закупівель Prozoro.

Критерії, яким мають відповідати кандидати у стажери:

  • громадянство України та вільне володіння державною мовою;

  • творче, аналітичне мислення та організаційні навички, здатність аналізувати завдання та приймати обґрунтовані рішення, а також вміння організовувати свою роботу та управляти часом;

  • здатність ефективно комунікувати та працювати в команді;

  •   мотивація до розвитку та ініціативність.

Якщо ви зацікавлені у стажуванні в ЛОДА та відповідаєте зазначеним критеріям, заповніть онлайн-анкету за посиланням. Набір триватиме до 14 липня 2023 року або до заповнення групи.

По детальну інформацію звертайтесь у відділ персоналу та нагород апарату ЛОВА, тел: 2-999-112

Якщо ви хочете розвивати свої знання та навички у сфері державного управління, розкривати свій потенціал, а також здобувати практичний досвід державної служби, то ми радо пропонуємо вам можливість взяти участь у відборі кандидатів на стажування. Ви матимете можливість взяти участь у різних проєктах та ініціативах, а головне – долучитись до розвитку Львівщини. 

Нагадаємо, ініціативу «Академія перших можливостей» у Львівській ОВА реалізовують вже вдруге. Раніше стажерами програми стали 14 молодих людей, вони мали можливість доєднатись як до теоретичної, так і до практичної частини навчання, створити і презентувати власний проєкт, дізнатись більше про роботу обласної адміністрації у воєнний час. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ