Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Три ділянки доріг відремонтують на Львівщині в межах транскордонних проектів

У четвер, 31 серпня, відбулося підписання повних аплікаційних форм трьох проектів з розбудови дорожньої інфраструктури на території Львівської області та Підкарпатського воєводства, що подаються в рамках конкурсного набору Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020, повідомила прес-служба Львівської облради.

Проекти підписали керівник служби автомобільних доріг у Львівській області Руслан Кандибор та директор Підкарпатського управління воєводських доріг у Ряшеві Пьотр Мьонсо.

Участь в урочистому підписанні взяли голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ірина Гримак, заступник маршалка Підкарпатського воєводства Луціан Кузняр, начальник управління дорожнього господарства та інфраструктури Львівської обласної державної адміністрації Роман Кокотайло, виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» Галина Литвин.

«Проекти є однаково важливими як і для України, так і для Польщі. Сподіваємо, що вони стануть переможцями даного конкурсу в рамках програми «Польща-Білорусь-Україна». Так, спільними зусиллями ми робимо наші країни кращими», - зазначив Олександр Ганущин.

Проекти мають на меті модернізацію дорожньої інфраструктури загалом 23 кілометри на таких ділянках: на території України – Мостиська -  Краківець, Старичі - Шкло, Шкло - Новояворівськ, на території Польщі – Любачів - Башня Гурна, Башня Гурна - Горинець Здруй.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ