Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Три дитячих будинки сімейного типу приєднано до Львівської ОТГ

Рішенням виконавчого комітету 20.08.2021 року забезпечено функціонування 3-ох дитячих будинків сімейного типу міста Дубляни. Внаслідок зміни адміністративно-територіального устрою місто Дубляни ввійшло у Львівську міську об’єднану територіальну громаду. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото Львівська МР

Зараз у Львові функціонують 9 дитячих будинків сімейного типу, де виховується 67 дітей, та 12 прийомних сімей, в яких виховується 22-є дітей.

Ще чотири таких будинки планується відкрити до кінця цього року, тож управління «Служба у справах дітей» активно шукає людей, які бажають дарувати любов, тепло й підтримку дітям. Львівська міська рада буде здійснювати матеріально-технічне забезпечення, але разом з тим ні на крихту не менш важливою є потреба дітей у турботі, відчутті захисту й любові, можливості звернутися до когось, хто зможе заспокоїти, підказати, порадити і скерувати на правильний шлях.

"Якщо Ви відчуваєте готовність стати батьками-вихователями дитячого будинку сімейного типу і допомагати дітям, які залишилися без батьківської опіки й турботи, звертайтесь за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1, управління "Служба у справах дітей" департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, каб. 524, 519. Контактні телефони: (032) 235-40-40, 297-58-83. Чат-бот у месенджері Telegram SuSD_LMR", - закликають в управлінні "Служба у справах дітей".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ