Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Три пожежі на Львівщині – одна людина загинула

За минулу добу, 18 січня, виникло три пожежі, причиною котрих стало коротке змикання електромережі, повідомила прес-служба ГУ МНСУ у Львівській області.

Перший випадок трапився о 04.29 год. по вулиці Молодіжна в селищі Старе Село Дрогобицького району. Пожежа охопила дерев’яний житловий будинок. На місці пожежі рятувальники виявили тіло 83-річного співмешканця власниці. Близько години бійці МНС приборкували полум’я. Їм вдалось врятувати житловий будинок та майно на суму 150 000 грн. Прямі збитки від пожежі склали 80 000 грн., а побічні – 99 550 грн.

Другий випадок трапився о 11.56 год. по вулиці Грабовецька у місті Стрий в одній з квартир чотирьохквартирного житлового будинку. Вогонь знищив перекриття в квартирі на площі 10 м2, пошкодив стіни та стелю на площі 6 м2. Завдяки оперативним діям, пожежники врятували житловий будинок та майно на суму 60 000 грн. Прямі збитки від пожежі склали 4 000 грн а побічні – 42800 грн.

Третя пожежа виникла 19 січня о 02.57 год по вулиці Томашівського у місті Львові. Вогонь охопив одну з квартир чотирьохповерхового житлового будинку. Полум’я знищило речі домашнього вжитку на площі 2 м2, пошкодило дерев’яний столик, вікно та двері. Прямі збитки:від пожежі склали 5 000 грн., а побічні – 24 400 грн.

Рятувальники нагадують, що необхідно стежити за справністю електропроводки, електричних приладів і апаратури, а також за цілісністю та справністю розеток. Забороняється експлуатувати електропроводку з порушеною ізоляцією. Не вмикайте одночасно в електромережу кілька споживачів струму (лампи, плити, праски тощо), а особливо в одну і ту ж розетку за допомогою трійника, тому що можливе перевантаження електромережі та замикання. Не залишайте включені прилади без нагляду, особливо високотемпературні нагрівальні прилади: електрочайники, кип'ятильники та електроплитки. Не можна залишати без нагляду печі і доручати нагляд за ними малим дітям! Бережіть себе та оточуючих Вас людей!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ