Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

Триває досудове слідство проти чиновників міської ради Борислава

У Бориславській міській раді триває перевірка фінансово-господарської діяльності за 2014-2015 роки. До ревізії залучені працівники Головного управління МВС України у Львівській області, обласної прокуратури, а також управління Державної фінансової інспекції. Також за ознаками зловживання владою або службовим становищем порушено кримінальне провадження, триває досудове слідство. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як повідомили у прес-службі, такий результат звернення голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки до правоохоронних органів щодо проведення спільної перевірки фінансово-господарської діяльності Бориславської міськради. Перевірка зумовлена, насамперед, численними скаргами жителів міста на незадовільне надання житлово-комунальних послуг, погіршення стану автомобільних доріг, водопостачання та інженерних мереж, а також нераціональне використання бюджетних коштів.

Нагадаємо, що 10 липня голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка здійснив робочу поїздку до Борислава. Оглянувши вулицю Степана Бандери та пошкоджений внаслідок повені 2008-го року міст, керівник ОДА доручив правоохоронцям перевірити ситуацію довкола бездіяльності місцевих чиновників. У тому числі, він дав завдання перевірити й ефективність використання місцевою владою коштів, котрі мали би спрямовувати на потреби міста.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ