Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Триває конкурс на проведення спортивних заходів на 2024

Відповідно до ухвали Львівської міської ради від 25.05.2023 № 3191 «Про затвердження Програми підтримки громадських організацій спортивного спрямування на проведення спортивних заходів на 2023-2025 роки» управління спорту продовжує конкурс на здобуття фінансової підтримки громадським організаціям спортивного спрямування на проведення спортивних заходів на 2024 рік.

Цьогоріч конкурс триває з 1 грудня до 31 грудня 2023 року.

Учасниками конкурсу можуть бути громадські організації спортивного спрямування, які не мають статусу всеукраїнських, та зареєстровані у Львівській міській територіальній громаді.

Ознайомитися з умовами конкурсу та документами можна за посиланням, або зателефонувавши в управління спорту за тел: 297 58 74.

Для участі у конкурсі громадські організації подають через Центр надання адміністративних послуг:

1. Заповнену аплікаційну форму, де зазначено не більше 2-х спортивних заходів (якщо громадська організація культивує один вид спорту) або не більше 3-х спортивних заходів (якщо громадська організація культивує 2 або більше видів спорту);

2. Копію установчого документа громадської організації, завірену печаткою (за наявності) та підписом керівника організації на кожній сторінці. (Якщо громадська організація брала участь у конкурсах щодо надання фінансової підтримки на проведення спортивних заходів управління спорту департаменту розвитку у попередньому році, та якщо не відбулося змін в установчих документах, то громадська організація подає лише аплікаційну форму).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ