Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Триває набір на службу "Нове обличчя кордону"

З 1 липня триває черговий набір молодих та вмотивованих людей, які бажають стати новим обличчям Держави на кордоні, - інформує прес-служба ДПСУ.

Подати заявку на черговий відбір в рамках ʺНового обличчя кордонуʺ можна до 26 липня за посиланням.

Сьогодні сервісом анкетування скористалось 1,5 тисячі осіб, 80% з яких – цивільна молодь. У середньому зафіксовано 5 чоловік на місце. Найбільше заявок подано в підрозділи Окремого контрольно-пропускного пункту ʺКиївʺ, де за посади боротимуться понад 400 амбітних кандидатів. Набір також триває в підрозділи: ʺХарківʺ, ʺДніпроʺ (міста Дніпро, Полтава та Кривий Ріг), ʺОдеса-аеропортʺ, ʺКраківецьʺ, ʺШегиніʺ, що на Львівщині та ʺРимачіʺ у Волинській області.

Минулого року 33-річний Василь Пилипчак, колишній працівник сфери ресторанного бізнесу, успішно пройшов усі етапи відбору в рамках Проєкту і наразі проходить службу у львівському аеропорту.

ʺРаніше до Державної прикордонної служби я відношення не мав. І це для мене все було нове. Перші враження від навчання були позитивними. Викладачі головного центру прикордонного відомства надавали доступну інформацію, яка сприймалася із легкістю. Після закінчення навчання, на практиці їх легко було застосуватиʺ, - ділиться враженнями від вступної кампанії Проєкту молодший інспектор прикордонного контролю ʺЛьвів-аеропортʺ Василь Пилипчак.

Після подання кандидатами всіх документів, їх вивчають та аналізують. Наступний крок – тестування. Оцінюється рівень знань іноземної мови, рівень IQ, психологічного стану та фізичної підготовки. І, звичайно, кандидати проходять медичну комісію. На завершення з майбутніми охоронцями кордону проводять індивідуальну співбесіду. Ті, хто пройдуть основний відбір, опановуватимуть прикордонну справу на базі Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України.

Професійну підготовку за міжнародними стандартами, перспективу кар’єрного зростання, гідний рівень грошового забезпечення та соціальний захист, якісне медичне обслуговування – саме це гарантовано отримає кожний, хто пройде зазначений відбір.

Своє майбутнє Василь сьогодні пов’язує зі службою у прикордонному відомстві. А про власний кар’єрний ріст відповідає просто та впевнено: ʺДержавна прикордонна служба України пропонує кар’єрний ріст, ми до цього йдемо. За десять років хотів би себе бачити в керівному складі Державної прикордонної служби!ʺ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ