Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Триває набір на військово-патріотичний вишкіл «Молодь вчиться перемагати»

Вишкіл відбудеться 12 серпня у ліцеї імені Героїв Крут. Про це повідомляє Львівська ОВА.

Зголошуватися запрошують представників молодіжних центрів, молодіжних рад та громадських організацій. 

«Цьогоріч нашим пріоритетом є заходи, на яких молодь може отримати практичні знання з військової справи, тактичної медицини та познайомитися зі своїми однолітками з різних куточків не лише Львівщини, але й України. 

“Молодь вчиться перемагати” є першим інтеграційним проєктом у співпраці з Ліцеєм ім. Героїв Крут, тому це точно проєкт з великим майбутнім», – розповів начальник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

Вишкіл відбудеться 12 серпня у ліцеї імені Героїв Крут. 

У програмі заходу: 

  • стрільба в тирі;

  • управління дронами;

  • гра в пейнтбол;

  • тактична медицина;

  • навчання від спецпідрозділу «Омега»;

  • навчання з мінно-вибухової безпеки.

Зареєструватися на вишкіл «Молодь вчиться перемагати» можна тут. Кожен учасник отримає відповідні сертифікати про проходження вишколу.

«Запрошуємо взяти участь у військово-патріотичному вишколі “Молодь вчиться перемагати”, організованому Львівською обласною радою спільно з Ліцеєм ім. Героїв Крут та Львівським обласним молодіжним центром у рамках святкування Міжнародного дня молоді. 

Молоде покоління є опорою нашого суспільства та рушієм демократичних змін. З перших днів повномасштабного російського військового вторгнення в Україну багато молодих хлопців та дівчат, взявши в руки зброю, захищають нашу країну. 

Військово-патріотичне виховання є важливим аспектом формування світогляду молодих людей, які творять наше майбутнє», – зазначив керуючий справами Львівської обласної ради Ярослав Гасяк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ