Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Триває ремонт мосту між Східницею та Уричем

Тривають ремонтні роботи на мості між Східницею та Уричем на дорозі Східниця – Верхнє Синьовидне. Про це повідомили 29 січня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА

"На об’єкті дорожники монтують балки прогонових будов, опісля приступлять до встановлення монолітної плити та асфальтного покриття. Ремонт цього моста дозволить напряму доїхати зі Східниці в Урич та далі за маршрутом в інші населені пункти. Роботи виконує підрядна організація «Онур». Проїжджа частина має ширину 7 метрів", – зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Нагадаємо, торік відремонтували 5 кілометрів автошляху Східниця – Верхнє Синьовидне, що з’єднує Дрогобицький та Сколівський райони. Дорога є важливим інфраструктурним об’єктом, оскільки веде до низки туристичних локацій. Нею можна буде швидше доїхати зі Східниці на Закарпаття через перевал у Нижніх Воротах.

"Зараз це вже якісна дорога з новим асфальтобетонним покриттям та усіма засобами організації дорожнього руху. Загальна вартість ремонтних робіт – 150 млн гривень. У цю суму включили і ремонт вищезгаданого моста", – додав Юрій Бучко.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, для будівництва Північної об’їзної Львова у власників викупили 16 земельних ділянок на території Жовківського, Кам’янка-Бузького та Яворівського району із 52 запланованих. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ