Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Цаплієнко: загострення ситуації в зоні АТО – пошук слабкого місця української армії

Нинішнє загострення конфлікту на Донбасі – це випробовування української армії, вважає журналіст Андрій Цаплієнко, який нещодавно повернувся з зони АТО.

За його словами, зараз ні у сепаратистів, ні в українських військових недостатньо сил для наступу. Ескалацію конфлікту він характеризує, як пошук слабкого місця в обороні українських силовиків. 

«Те, що зараз робиться, на мій погляд, це фактично випробовування українських військових і пошуки слабкого місця. І це слабке місце буде знайдено, і якщо воно буде знайдено, буде застосована регулярна російська армія, яка перебуває у прикордонних регіонах. Там сил достатньо», – зазначив Цаплієнко.

У Генеральному штабі Збройних сил України повідомили, що ситуація в Донецькому аеропорту перебуває під контролем сил АТО. За останні дні значно почастішали обстріли українських позицій з боку проросійських бойовиків. Крім того, спостерігається загострення конфлікту по всій лінії розмежування зони АТО. Інтенсивні бої ведуться за Донецький аеропорт та прилеглу територію.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ