Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Центр допомоги захисникам у Львові запрошує на велику толоку

Наступної п’ятниці, 19 квітня, Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій, спільно з бійцями 12 бригади спеціального призначення «Азов», організовує масштабну толоку для військових та цивільних. Про це повідомляє ЛМР.

На учасників чекає курс тактичної медицини, авторський бограч на вогні, музичний супровід і, звісно, прибирання парку. Охочих запрошують реєструватись.

Толока «Бережи. Навчайся. Спілкуйся» розпочнеться о 15:00 у Сихівському лісі. Організатори кажуть, що це можливість не лише акцентувати на дбайливому ставленні до природи, а й можливість цікаво та з користю провести час у колі однодумців. А ще відчути, що ми всі – і військові, і цивільні, маємо спільну мету.

«Потрібно налагоджувати містки між цивільним і військовим світом. Бо не секрет, що практично у кожній сім’ї зараз є хтось дотичний до війни, яка відбувається на нашій території. Маємо багато запитів, чи можна приходити просто цивільним, бо є таке певне враження, що це окрема секта ветеранів, яка нікого не допускає. Я відповідаю дуже просто: хтось вже є військовим, ветераном, а хтось ще не є військовим. Тому це нормально пояснювати, говорити і переступати якісь свої страхи в комунікації з ветеранами і військовими.

Спільна робота дає можливість розуміння спільної мети. Воювання, підтримка військових тилом, толока з прибирання сміття – це все спільна робота. Військові зараз прибирають російське сміття з України – і це теж толока, це теж спільна робота», - зауважив ветеран, керівник Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій Андрій Жолоб.

Під час події на учасників чекають: курс тактичної медицини від бійців «Азову» та Андрія Лазорка; авторський бограч на вогні від «Скоромної Кухні»;  музичний супровід від ветерана, керівника центру Андрія Жолоба та воїна 12-ї бригади спецпризначення «Азов» Василя Переверзєва. А на завершення, учасники обов'язково заспівають файних українських пісень. 

Місце зустрічі – вул. Хоткевича, 58 (Сихівський ліс). Із собою варто мати зручний одяг, рукавиці та, звісно, гарний настрій. Реєстрація за посиланням

Контакти Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій: м. Львів, вул. Пекарська, 41 (головний офіс) та вул. Генерала Чупринки, 85 (відділення центру). Телефон: 0739628325.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ