Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський Центр обліку бездомних потребує взуття та білизни

Уже багато років у Львові діє Центр обліку та нічного перебування бездомних осіб, у якому потребуюча людина може переночувати та поїсти, отримати теплий одяг, відновити документи та допомогу в пошуку роботи, інформує ЛМР.
Фото - ЛМР

Як зазначають у Центрі, зараз є потреба у чоловічому та жіночому взутті, а також білизні. Тому всіх небайдужих просять допомогти. Зокрема, взуття та білизну можна приносити безпосередньо до Центру, що на вулиці Кирилівській, 3а. Контактні телефони: 233-10-49; 233-14-79.

В Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб на обліку перебуває майже 4 тисячі людей, яким фахівці надають різну підтримку. Це юридичні, інформаційні, медичні, соціальні та інші послуги.  Торік, зокрема, тут надали майже 5 тисяч консультацій та 2 тисячі медичних послуг.

Також минулоріч послугами відділення нічного перебування скористались 281 людина, з них 36 жінок та 245 чоловіків. Зазвичай, у відділення нічного перебування щодоби вертаються 30-35 осіб. Також у Центрі працює кухня, яка дає змогу забезпечити разовим харчуванням клієнтів відділення нічного перебування (розроблене 10-денне меню, яке включає в себе першу і другу страви, салат та напій).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ