Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Центр служби крові організовує виїзд спецавтобуса для мобільної донації крові

Комунальний заклад Львівської обласної ради організує приїзд пересувного пункту забору крові до організацій і установ, працівники яких хочуть допомогти хворим і пораненим військовим. Це допоможе заощадити час і зусилля на добиранні до центру.

Організувати виїзд спеціалізованого автобуса для мобільної донації крові можна, звернувшись до Львівського обласного центру служби крові, повідомляють в ЛОР.

“Маємо ще більше можливостей проводити мобільну донацію для порятунку хворих та військових. Виїзна бригада проведе забір крові у донорів, які мають бажання допомогти, але не завжди мають на це час, – повідомили у центрі. – Це нова можливість поповнити запаси донорської крові, яка є дуже важливою сьогодні”.

Організувати виїзний забір крові можна, звернувшись за телефоном (093) 552 15 14.

Нагадаємо, перший в Україні 14-метровий спеціалізований автобус для донацій крові з'явився завдяки спільній ініціативі шведських і українських благодійників Blåljus i Samverkan та фонду "Із янголом на плечі". За один виїзд автобус зможе прийняти 60 донорів. Одночасно можуть здати кров чотири людини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ