Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Цієї неділі ансамбль «Сонечко» святкував випускний

Вокально-хореографічний ансамбль «Сонечко» цієї неділі організував концерт випускників ансамблю. На свято були запрошені родичі та друзі учасників ансамблю. На прощальному концерті танцюристи представили найкращі твори свого репертуару, зокрема українські народні танці.
Як повідомила учасниця ансамблю Христина Гаврилів, цьогорічні випускники «Сонечка» - це молодь, яка танцює в цьому колективі близько 17 років: «В три рочки нас за руку привели сюди батьки, а сьогодні ми вже самостійні, дорослі, кожен знайшов свій шлях у житті. Але при цьому, «Сонечко» для нас – це частинка дитинства, це місце де ми завжди залишаємося дітьми. Всі випускники – це справжні друзі, які завжди готові допомогти та підтримати одне одного».
Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Зазначимо, що вокально-хореографічний ансамбль «Сонечко» заснований у 1978 року. Учасники ансамблю – це близько двохсот хлопчиків та дівчаток віком від чотирьох років. Колектив є учасником та лауреатом численних всеукраїнських, міжнародних та всесвітніх фестивалів. Цього року ансамбль відсвяткував свій ювілей – 30 років. Керівник ансамблю заслужений діяч культури України Марія Горностай.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ