Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цієї п'ятниці У Львові відбудеться акція «Візьми собаку на роботу»

У п’ятницю, 23 червня, відбудеться Всесвітня акція «Візьми собаку на роботу». Львів'ян традиційно закликають провести робочий день з улюбленцем.

Цьогоріч організатори закликають підтримати традицію і взяти собаку не лише на роботу, але і за компаньйона у щоденних справах, аби привернути увагу до культури поводження з тваринами, інформують в ЛМР. 

Як власників собак, так і людей, які поки не мають улюбленця чи змоги провести з ним робочий день, закликають долучитися до благодійного флешмобу, кошти від якого скерують ініціативі Save Pets of Ukraine на допомогу тваринам, які страждають від війни.

Серед усіх учасників розіграють брендові подарункові бокси та екскурсію на завод, де виробляють харчування для чотирилапих. Це чудова нагода особисто пересвідчитися у якості продукту, який споживають улюбленці. Детальні умови флешмобу — на сторінці акції в Instagram.

Для тих, хто вперше вирішив долучитися до ініціативи, організатори розробили детальну інструкцію з порадами з підготовки офісу до такого робочого дня та закликають подбати про комфорт не лише улюбленця, а й своїх колег.

Традицію раз на рік брати улюбленців до офісу в Україні започаткував виробник харчування для собак і котів Kormotech спільно з брендом «КЛУБ 4 ЛАПИ». Вперше акцію провели у 2013-му у Львові. З часом ця практика стала частиною корпоративної культури багатьох українських компаній за підтримки бренду «КЛУБ 4 ЛАПИ».  В останні роки до акції «Візьми собаку на роботу» долучалися близько 500 компаній по всій країні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ