Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Цього річ Львів вперше випустить облігації під запозичення -- Юрій Кужелюк

«Цього року фонд розвитку складатиме 88 мільйонів гривень. Також планується взяти позики. Вперше Львів випустить облігації під запозичення, таким чином і отримає бажані запозичення. Однак ми ще маємо вирішити куди підуть позичені кошти», -- про це в коментарі «Гал-info» повідомив депутат міської ради Юрій Кужелюк.
 «Однак до 25 січня буде остаточно вирішено чи ми беремо ту позику чи ні. Якщо беремо, то під які відсотки, які її умови, можливо, що потрібно виконати, щоб її отримати. Якщо ж, ми не будемо брати цю позику, аби покрити 90 мільйонів дефіциту, то відповідно ми зменшемо фонд розвитку», -- зазначив Юрій Кужелюк. 
 Водночас депутат міськради переконаний, що великим мінусом бюджету Львова на 2007 рік є те, що він затверджений по частинах, а не загалом.
«Загальний фонд хоча і збільшився близько на 20 %, однак в наслідок росту інфляції, офіційно наш уряд прогнозує ріст інфляції 7,5%, проте іноземні фінансисти – до 10%. Нещодавно я прочитав, що ріст інфляції вже складає 14%. Відповідність бюджету до рівня інфляції фактично не дуже буде відрізнятися від бюджету по галузях за минулий рік. Однак для того, щоб його виконати потрібно плідно попрацювати. Оскільки ми підняли дуже високо планку другого кошика доходів, тобто орендну плату за землю, за земельний податок, податок на рекламу та інші платежі, власні доходи», -- додав Юрій Кужелюк.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ